Nyaralás Olaszország legszebb kempingjében.

Béreljen luxus-lakókocsit a Garda tónál lévő Fossalta kempingben
Verona, Brescia, Milano közelében.

A kemping

lake_coast

Tópart

aquapark

Aqua park

fair

Vidámpark

A környék

Milano

Milánó

Lakosainak száma 1,3 millió fő. A divat fővárosa. Az 1,3 milliós Milánó, Róma után, Olaszország 2. legnagyobb városa, ugyanakkor az ország legfontosabb, legjelentősebb városa. Olaszország ipari fővárosának tartják. A legmodernebb város az országban: ha Róma a “régi”.

Verona

Verona

Lakosainak száma 252.000 fő. Rómeó és Júlia, avagy a szerelmesek városa. a Dolomitokból eredő Adige folyó S alakú kanyarulatában fekvő élénk város. Nemzetközi hírnevét főleg ó- és középkori műemlékeinek, nem utolsósorban pedig Shakespeare Rómeó és Júliájának köszönheti. A római császárok és barbár utódaik nagyon szerették ezt a várost, s ma is sok római emlékkel, Róma után a legtöbbel dicsekedhet.

Brescia

Brescia

A város lakossága 191.000 fő. A belváros fő látnivalói közül elsőként a Chiesa Sant’Agata-t tekintsük meg a Piazza Vittoria-n. a Piazza della Loggia irányába sétáljunk, ez egy gyönyörű reneszánsz tér, háromívű loggiával.

Vicenza

Lakosainak száma 116.000 fő. Andrea Palladio városaként is ismert, hiszen a mester 16 éves korától a városban élt és számos, csodálatos késő reneszánsz palotája maradt fenn. Vicenza belvárosa Olaszország egyik legfontosabb művészeti és kulturális emléke, 1994 óta a Világörökség része.

Padova

A város Olaszország egyik leglátogatottabb zarándokhelye. Lakóinak száma 211.000 fő. A Brenta egyik kis mellékfolyója mentén fekvő kereskedő város elsősorban az ott eltemetett Szent Antalnak, valamint középkori egyetemének köszönheti hírnevét.

Bergamo

Lakosainak száma: A sík Lombardia után keresve sem találnak pihentetőbb és festőibb várost Bergamónál amelyet a turisták túl gyakran hagynak ki, miközben átszáguldanak az autósztrádán Milánó és Velence között. 

Videók